Ingrediente
- 200 gr fulgi ovaz
- o mana stafide
- 1lgta scortisoara macinata
- 3 lg alune de padure crude macinate
- suc de portocale ( 1 cana)
- 3-4 lg faina secara
- fulgi de cioco dietetica
Mod de preparare
Intr-un castron, punem fulgii de ovaz, adaugam scortisoara, alunele macinate, stafidele si amestecam un pic. Adaugam sucul de portocale si il incorporam bine in toata compozitia. Adaugam cateva linguri de faina de secara si amestecam pana obtinem un aluat lipicios. Cu mana uda, formam biscuiti de marime medie si punem la copt intr-o tava prevazuta cu hartie de copt.
In jumatate de compozitie, am ras fulgi de ciocolata fara zahar cu continut ridicat de cacao.
Lasam la copt cam 20 minute, la foc mediu, apoi ii intoarcem, ii mai lasam vreo 10 min si ii scoatem sa se raceasca.
Sunt gustosi, dulci, crocanti la exterior si moi in interior si intrunesc criteriul dietetic necesar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti dietetici" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|