Ingrediente
- Ingrediente Biscuiti fragezi cu branza sarata: Reteta simpla si gustoasa
- 200 gr branza de putina
- 200 gr faina de grau
- 120 gr unt rece
- un praf de sare
- 1 ou de gaina
- 2 lg apa rece
- 2-3 lg mix seminte
- 1/2 plic praf de copt
- putin oregano uscat
Mod de preparare
Iata cum se prepara Biscuiti fragezi cu branza sarata: Reteta simpla si gustoasa:
Intr-un vas se pune untul rece, un praf de sare, branza faramitata si faina cernuta cu praful de copt. Se framanta pana se obtine un aluat faramicios, apoi se incorporeaza oul batut cu 2 lg de apa rece. Se adauga mixul de seminte, putin oregano uscat. Se amesteca pana se obtine un aluat compact si omogen.
Se pune in folie alimentara si se tine la rece aproximativ 20 minute.
Se scoate pe o planseta infainata si se intinde in strat subtire si se taie cu o rola zimtata in patrate mici.
Se transfera intr-o tava prevazuta cu hartie de copt si se pun la rece minim o jumatate de ora.
Se coc in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de 7-8 minute sau pana se rumenesc frumos. Atentie sa nu se arda pentru ca sunt mici si subtiri :)
Sunt deliciosi, dau dependenta :)))
La fel de bune sunt si aceste Saratele cu branza sau Spirale din foietaj cu branza si chimen.
Daca vrei sa experimentezi, iti recomandam si reteta de Pogacele cu jumari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|