Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

Postat de eumimi in Prajituri
16 Noi 2019 | 5718 vizualizari
Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

„Langues de chat” sunt biscuiti crocanti si deliciosi facuti dupa o reteta frantuzeasca. Din aceasta compozitie ies aproximativ 100 de biscuiti, iar timpul de coacere este foarte mic, aproximativ 10-12 minute

Ingrediente

  • 4 albusuri de ou ( aproximativ 140 de grame)
  • 250 g margarina Unirea
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Mixam untul moale cu zaharul pudra timp de 2-3 minute.

Adaugam albusurile de ou si mai mixam inca 2-3 minute.

Adaugam faina si esenta si amestecam cu o spatula.

Cu un pos subtire sau cu o punga cu varful taiat facem bastonase subtiri de aprox.5-7 cm direct in tava tapetata cu hartie de copt. La coacere, bastonasele se latesc.

Coacem biscuitii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-12  minute. Imediat ii scoatem cu o spatula. Sunt moi cat sunt calzi, dar devin crocanti cand se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura rasturnata cu pere varatice

Postat de Pungasa_Rogue

Prajitura rasturnata cu pere varatice

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se pun 4 linguri zahar si 50 g unt intr-o tava la flacara mica pentru a se topi untul, apoi se pun perele, curatate de coaja si seminte si spalate...

Citeste continuarea

Negresa cu branza de vaci

Postat de rocsi_1612

Negresa cu branza de vaci

Blatul: Rupem ciocolata bucatele, o punem intr-un ibric cu laptele, cacaoa, pana se topeste ciocolata. Luam ibricul de pe foc, lasam sa se raceasca. Untul il mixam spuma cu zaharul. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2019, 00:14
la 17.11.2019, 00:49
la 17.11.2019, 06:25
la 17.11.2019, 08:34
la 17.11.2019, 09:51
Ce buni și frumoși sunt...!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking