Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

Postat de eumimi in Prajituri
16 Noi 2019 | 5725 vizualizari
Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

„Langues de chat” sunt biscuiti crocanti si deliciosi facuti dupa o reteta frantuzeasca. Din aceasta compozitie ies aproximativ 100 de biscuiti, iar timpul de coacere este foarte mic, aproximativ 10-12 minute

Ingrediente

  • 4 albusuri de ou ( aproximativ 140 de grame)
  • 250 g margarina Unirea
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Mixam untul moale cu zaharul pudra timp de 2-3 minute.

Adaugam albusurile de ou si mai mixam inca 2-3 minute.

Adaugam faina si esenta si amestecam cu o spatula.

Cu un pos subtire sau cu o punga cu varful taiat facem bastonase subtiri de aprox.5-7 cm direct in tava tapetata cu hartie de copt. La coacere, bastonasele se latesc.

Coacem biscuitii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-12  minute. Imediat ii scoatem cu o spatula. Sunt moi cat sunt calzi, dar devin crocanti cand se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert napolitane cu crema de rahat si lamaie

Postat de merisor67

Desert napolitane cu crema de rahat si lamaie

Mai întâi separăm rahatul pe culori și îl tăiem în bucăți mici. Împărțim untul în cinci, pentru că vom avea 5 straturi, dintre care două cu cacao....

Citeste continuarea

Prajitura cu struguri

Postat de eumimi

Prajitura cu struguri

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu crema de branza sau cu iaurtul si le adaugam usor peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2019, 00:14
la 17.11.2019, 00:49
la 17.11.2019, 06:25
la 17.11.2019, 08:34
la 17.11.2019, 09:51
Ce buni și frumoși sunt...!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking