Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

Postat de eumimi in Prajituri
16 Noi 2019 | 5725 vizualizari
Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat

„Langues de chat” sunt biscuiti crocanti si deliciosi facuti dupa o reteta frantuzeasca. Din aceasta compozitie ies aproximativ 100 de biscuiti, iar timpul de coacere este foarte mic, aproximativ 10-12 minute

Ingrediente

  • 4 albusuri de ou ( aproximativ 140 de grame)
  • 250 g margarina Unirea
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Mixam untul moale cu zaharul pudra timp de 2-3 minute.

Adaugam albusurile de ou si mai mixam inca 2-3 minute.

Adaugam faina si esenta si amestecam cu o spatula.

Cu un pos subtire sau cu o punga cu varful taiat facem bastonase subtiri de aprox.5-7 cm direct in tava tapetata cu hartie de copt. La coacere, bastonasele se latesc.

Coacem biscuitii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-12  minute. Imediat ii scoatem cu o spatula. Sunt moi cat sunt calzi, dar devin crocanti cand se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti frantuzesti din albusuri Langues de chat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert Chocolate babka buns

Postat de oanapl

Desert Chocolate babka buns

Cerni făina într-un castron, adaugi drojdia și praful de copt și sarea și faci o gaură în mijlocul lor. Bați oul cu zahărul și îl adaugi peste făină. De asemenea,...

Citeste continuarea

Desert prajitura Petra

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Petra

Foile de blat : Margarina la temperatura camerei o mixam impreuna cu zaharul farin si galbenusurile, apoi adaugam faina cernuta si amoniacul stins cu zeama de lamaie. Albusurile cu un praf de sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2019, 00:14
la 17.11.2019, 00:49
la 17.11.2019, 06:25
la 17.11.2019, 08:34
la 17.11.2019, 09:51
Ce buni și frumoși sunt...!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking