Biscuiti pentru Mos Craciun

Postat de Xandrinne in Dulciuri
11 Feb 2016 | 3143 vizualizari
Biscuiti pentru Mos Craciun

Stiu, e deja februarie, dar nu am reusit pana acum sa va arat ce am pregatit noi pentru Mosul :) Ideea o am de la Sara si Miki (Culorile din farfurie). Reteta lor e un pic altfel, ei au pregatit niste braduti, eu m-am orientat dupa preferintele noastre si ne-au iesit niste stelute roz, pe care le-a mancat si Mosul, dar si noi :D

Ingrediente

  • 200 g unt,
  • 100 g de zahar pudra,
  • 1 ou mare,
  • 300 g faina,
  • colorant alimentar rosu.

Mod de preparare

Am amestecat faina cu untul rece, taiat cuburi. Intr-un bol am amestecat oul cu zaharul, apoi am pus si colorantul.

Am amestecat cele doua compozitii. Am format o minge din aluatul rezultat; am infoliat bila de aluat si am dat-o la rece, 20 de minute.   Am intins foaia de aluat si am decupat stelute, pe care le-am copt in tava tapetata cu hartie de copt, cca 15 minute la 170 de grade, in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort de biscuiti fara coacere

Postat de Corina33

Desert tort de biscuiti fara coacere

Se zdrobesc biscuitii grosier cu mana si se pun intr-un bol mare.  Se toaca alunele sau nucile grosier si se pun la prajit intr-o tigaie antiaderenta amestecand din cand in cand timp de 5...

Citeste continuarea

Fursecuri "Nuci umplute"

Postat de robert_badica

Fursecuri "Nuci umplute"

Intr-un bol mare, se sparg ouale se adauga zaharul si untura,si amestecam pana ce obtinem o crema groasa. Adaugam amoniacul si faina. Amestecam usor pana rezulta un aluat destul de tare, care nu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2016, 16:21
Adauga comentariu...
la 11.02.2016, 16:41
Arata bine
la 11.02.2016, 16:47
la 11.02.2016, 17:35
la 11.02.2016, 17:41

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking