Biscuiti pentru Mos Craciun

Postat de Xandrinne in Dulciuri
11 Feb 2016 | 3151 vizualizari
Biscuiti pentru Mos Craciun

Stiu, e deja februarie, dar nu am reusit pana acum sa va arat ce am pregatit noi pentru Mosul :) Ideea o am de la Sara si Miki (Culorile din farfurie). Reteta lor e un pic altfel, ei au pregatit niste braduti, eu m-am orientat dupa preferintele noastre si ne-au iesit niste stelute roz, pe care le-a mancat si Mosul, dar si noi :D

Ingrediente

  • 200 g unt,
  • 100 g de zahar pudra,
  • 1 ou mare,
  • 300 g faina,
  • colorant alimentar rosu.

Mod de preparare

Am amestecat faina cu untul rece, taiat cuburi. Intr-un bol am amestecat oul cu zaharul, apoi am pus si colorantul.

Am amestecat cele doua compozitii. Am format o minge din aluatul rezultat; am infoliat bila de aluat si am dat-o la rece, 20 de minute.   Am intins foaia de aluat si am decupat stelute, pe care le-am copt in tava tapetata cu hartie de copt, cca 15 minute la 170 de grade, in cuptorul preincalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort de biscuiti fara coacere

Postat de Corina33

Desert tort de biscuiti fara coacere

Se zdrobesc biscuitii grosier cu mana si se pun intr-un bol mare.  Se toaca alunele sau nucile grosier si se pun la prajit intr-o tigaie antiaderenta amestecand din cand in cand timp de 5...

Citeste continuarea

Fursecuri "Nuci umplute"

Postat de robert_badica

Fursecuri "Nuci umplute"

Intr-un bol mare, se sparg ouale se adauga zaharul si untura,si amestecam pana ce obtinem o crema groasa. Adaugam amoniacul si faina. Amestecam usor pana rezulta un aluat destul de tare, care nu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2016, 16:21
Adauga comentariu...
la 11.02.2016, 16:41
Arata bine
la 11.02.2016, 16:47
la 11.02.2016, 17:35
la 11.02.2016, 17:41

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking