Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

Postat de Dea_Dea in Dulciuri
6 Iun 2013 | 2960 vizualizari
Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!

Ingrediente

ALUAT:

  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • esenta vanilie
  • 100 gr unt
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri nuca de cocos

ORNAT:

  • 200 ml frisca
  • dulceata de mere

Mod de preparare

Aluatul:

Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.

Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.

Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit  20 min. Se scot si se lasa la racit.

Frisca se bate.

Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu branza si visine

Postat de rocsi_1612

Placinta cu branza si visine

Aluatul: Topin untul, iar laptele il incalzim, cat sa fie putin caldut. Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul cu pastai de vanilie si 2 linguri de zahar. Frecam drojdia cu 1 lingura de...

Citeste continuarea

Cornuri cu branza

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu branza

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut. Drojdia o dizolvam cu o lingura de zahar, 2-3 linguri lapte, o lingura faina, le amestecam bine si lasam sa stea 10 minute intr-un loc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2013, 13:30
la 06.06.2013, 13:38
Placeee!!!
la 06.06.2013, 13:54
la 06.06.2013, 14:06
bun desert
la 06.06.2013, 14:15

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking