Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

Postat de Dea_Dea in Dulciuri
6 Iun 2013 | 2960 vizualizari
Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere

Un desert rapid si apreciat de catre ai mei !!

Ingrediente

ALUAT:

  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • esenta vanilie
  • 100 gr unt
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri nuca de cocos

ORNAT:

  • 200 ml frisca
  • dulceata de mere

Mod de preparare

Aluatul:

Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza.

Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt, iar la final se pune nuca de cocos.

Se pun in pos de ornat si se fac betisoare in tava , pe hartia de copt. Se dau la cuptorul preincalzit , la foc potrivit  20 min. Se scot si se lasa la racit.

Frisca se bate.

Se pune frisca in bol, se pun biscuitii , iar intre se pune cu lingurita dulceata.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati cu cocos ,frisca si dulceata de mere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fursecuri in doua culori

Postat de Geanina87

Fursecuri in doua culori

Aluatul alb: Se mixeaza bine untul si zaharul,se adauga oul si esenta, dupa care se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se framanta un aluat nelipicios. Aluatul maro: Se procedeaza...

Citeste continuarea

Gogosele mititele, frumusele, pufosele

Postat de Corina33

Gogosele mititele, frumusele, pufosele

Intr-un castron punem faina, sarea si coaja rasa de la lamaie. Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar pana se lichefiaza, adaugam si putin lapte caldut si o turnam peste faina. Restul de lapte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2013, 13:30
la 06.06.2013, 13:38
Placeee!!!
la 06.06.2013, 13:54
la 06.06.2013, 14:06
bun desert
la 06.06.2013, 14:15

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking