Boeuf bourguignonne
Postat de Sylvia in Vita 20 Dec 2011 | 6272 vizualizari
Postez aceasta reteta cu dedicatie pentru site-ul meu culinar preferat din Romania www.bucataras.ro un site mic de trei ani doar dar cu o inima mare, o comunitate de oameni pasionati de arta culinara care te primesc cu drag alaturi de ei, nimeni nu te critica nu te judeca….e o admosfera minunata. Daca aveti un ragaz intrati in bucataria Bucatarasului sau la cafenea la o poveste, eu o fac ori de cate ori am ocazia. Postez aceasta reteta pentru ca de boeuf bourguignonne m-a intrebat pentru prima data Gusti cand postam primele retete la ei, ma intreba daca am mancat si ce impresii am. Pe vremea aceea mancasem o singura data si preparatul nu a fost foarte reusit, carnea era tare si prea gras sosul , in timp am invatat ca e un preparat clasic dar care cere respectarea pasilor,a retetei, a timpului de fierbere…. o multime de lucruri de respectat. Am studiat si inteles cu adevarat reteta la scoala de bucatari si tocmai boeuf bourguignonne am avut la examenul partial din decembrie pot sa va spun sincer ca atat am testat si degustat reteta asta incat m-am indragostit de ea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 20.12.2011, 19:14
superb arata... gustul cred ca e divin....
la 20.12.2011, 19:24
Delicios!!! Multumim pentru toate detaliile!!!
la 20.12.2011, 20:54
Ma bucur mult ca va placut reteta, daca o veti testa cu siguranta o a va placa foarte mult doar ca e putin de munca la ea. Va multumesc tuturor de aprecieri, sunteti niste dragute !!!!!!!
la 20.12.2011, 20:57
Felicitari pentru reteta Sylvia!!!
la 20.12.2011, 21:08
o reteta minunata si cred ca e tare bun rezultatul
la 20.12.2011, 21:10
Sylvia ma bucur sa te revad,iti urez anticipat Sarbatori Fericite ,daca tot am venit la masa, asa de buna mancarica ta,pup dulce
la 20.12.2011, 21:12
Cris te imbratisez cu drag am vazut ca ai facut o multime de bunatati ! pupici si merci de urari
la 20.12.2011, 21:12
Mirela si Rocsi va multumesc
la 20.12.2011, 21:16
Mersi
la 20.12.2011, 21:23
am si eu ointrebare: ceeste garni???nu am auzit sincer niciodata aceasta denumire... ...in rest, nota 10
la 20.12.2011, 23:30
Multumim draga noastra
Nici nu se putea o reteta mai potrivita , doar a intrat in istoria culinara , nu-i asa ?
Pentru tine : frezii [ imi pare ca ti se potrivesc ]
la 21.12.2011, 08:01
impecabil...
la 21.12.2011, 09:34
ce bine arata
la 21.12.2011, 10:04
Tare buna si aratoasa.
la 22.12.2011, 00:06
la fav cu ea super reteta
COMENTEAZA