Borș de cartofi și dovlecei

Postat de panacris in Mancaruri de post
26 Noi 2013 | 7427 vizualizari

O ciorbiță savuroasă pentru zilele de post!

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 26.11.2013, 19:46
Bun mai ales acum in sezonul rece
la 26.11.2013, 19:47
Aşa Cris, dă cu borşul că e tare bun. Super!
la 26.11.2013, 19:47
la 26.11.2013, 19:48
Se pare că m-ați convertit Numai îmi plac ciorbele dulci doar cele cu borș
la 26.11.2013, 19:50
Eu doar cu bors mananc, daca sunt dulci nici nu ma apropii de ele
la 26.11.2013, 19:52
iar am vrut sa intreb daca e tocana sau ciorba ) , am eu o problema , de cate ori aud cuvantul bors ma gandesc la o consistenta groasa )
la 26.11.2013, 20:00
Grozava!! Borsul e o nebunie...mai ales daca ai si de la o moldoveanca!!
la 26.11.2013, 20:09
Timea așa derutată am fost și eu când auzeam borș, mă trimitea gândul undeva spre acru, dar acum, mi-a reconsidera gusturile
la 26.11.2013, 20:37
bun
la 26.11.2013, 20:45
superba prezentarea !
la 26.11.2013, 20:48
foarte buna ciorba
la 26.11.2013, 20:48
borsul adica
la 26.11.2013, 20:49
la 26.11.2013, 20:57
foarte bun
la 26.11.2013, 20:58
imi place,la frigul de afara chiar merge foarte bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking