la 10.09.2013, 18:17 Bun borşul, nu? Şi când te gândeşti că înainte nu ştiai de ce noi ne "omorâm" după el. Super!
la 10.09.2013, 18:18 Ce frumos arata!!
la 10.09.2013, 18:22
la 10.09.2013, 18:28 Imi place
la 10.09.2013, 18:30 Mamicuta de zmei a facut un bors tare gustos!
la 10.09.2013, 18:32 Da, Padre, chiar așa Mi-am adus aminte de ce spunea Edi, când a redescoperit gustul spanacului : ”Ce ”fraier” am fost atâția ani ” Problema mea a fost că atunci când am probat prima oară borșul, era acru, de-ți crăpau măselele Acum am redescoperit aroma și gustul fin al borșului Ooo, ia uite ce slogan am creat
la 10.09.2013, 18:34 Aşa, că după ce scap mâine de caramel, o dau şi eu tot pe borş, de perişoare. Şi tare-i bun, cu mămăligă şi-un ardei iute. Să patentezi sloganul.
la 10.09.2013, 18:50 arata tare bine
la 10.09.2013, 18:59 delicios
la 10.09.2013, 19:11 excelent cu bors! eu il prepar in casa si pana sa ajunga in ciorbita beau doua, trei pahare
la 10.09.2013, 19:18 doua pipotzici, doua mari si doua mici, pam-pam!
n-am facut asa ceva! bine arata ... da' nu ma omor dupa bors, mor dupa zeama de varza dar nu stiu daca mergea la felul asta
la 10.09.2013, 19:36
la 10.09.2013, 19:37 Lia, sincer așa am fost și eu până în vara asta Dar acum, chiar că m-a cucerit borșul După cum poate ai aflat, eu mă trag din familie de maghiari și ei folosesc boiaua de ardei la orice fel de mâncare, în niciun caz bulion, roșii, despre borș nici nu se ia în considerare Dar după 20 de ani, cum spuneam mai sus am redescoperit gustul și aroma borșului
la 10.09.2013, 19:38 Padre, acuma vrei să patentez și sloganul, nu-i suficient marca Panacris