Bors cu fasole alba mini si leustean

Postat de RODIMUR in Ciorbe
16 Mar 2020 | 1293 vizualizari

Acum este pe terminate în frigider un borș foarte bun pe care l-am făcut spre sfârșitul săpămânii trecute. Este vorba despre un borș cu fasole albă mini și cu leuștean, căci adevăratul borș cu fasole trebuie neapărat să aibă leuștean. Mi-amintesc că în copilărie, mămica folosea numai fasole albă mică, pentru acest fel de borș, dar eu am preferat mereu alt soi de fasole, tot albă, dar ceva mai mare și oarecum aplatizată, pentru că este foarte gustoasă și fierbe foarte bine, după ce este înmuiată corespunzător. Dar acum, vâzând în magazin acest soi de fasole, mi-am zis că merită să încerc o asemenea rețetă, mai ales că leușteanul proaspăt este la îndemână. Desigur, un asemenea borș trebuie servit neapărat cu mămăliguță caldă și cu ceapă, sau ardei iuți. Din aceste ingrediente am făcut o oală de 5 litri de borș.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 16.03.2020, 13:31
Bun!
la 16.03.2020, 13:41
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 16.03.2020, 13:42
Of, Viorica, nu apuc și eu să aduc o farfurie de borș, că apari cu ofertele tale...
la 16.03.2020, 15:00
la 16.03.2020, 15:36
la 16.03.2020, 15:50
la 16.03.2020, 16:14
la 16.03.2020, 16:16
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 16.03.2020, 16:16
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 16.03.2020, 16:17
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 16.03.2020, 16:17
Mulțumesc frumos, Diana!
la 16.03.2020, 16:28
Doar ce am terminat-o.
la 16.03.2020, 16:56
Să vă fie de bine, Buni!
la 16.03.2020, 18:32
Gustoasa!
la 16.03.2020, 18:51
Buuun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking