Bors de fasole alba uscata, cu rasol afumat de porc

Postat de RODIMUR in Ciorbe
16 Oct 2019 | 355 vizualizari

N-am mai făcut de mult un borșuleț acrișor și bun, așa că-i venise rândul, mai ales că rămăsese prin cămară un rest de fasole albă uscată. Și cu ce se potrivește mai bine fasolea, dacă nu cu rasolul afumat de porc...? Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care fasolea a stat la înmuiat. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de borș.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.10.2019, 19:59
la 17.10.2019, 21:03
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 18.10.2019, 15:07
Foarte buna!
la 18.10.2019, 16:31
Așa este, Ancutsa! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 18.10.2019, 21:30
Cand vine vorba de ciorba de fasole, nu prea ii pot rezista si as cere doua portii!
la 18.10.2019, 22:20
Rocsi și eu știu multe persoane care nu rezistă la o asemenea ciorbă...!
la 19.10.2019, 08:58
bun!
la 19.10.2019, 09:12
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 20.10.2019, 08:49
Bun!
la 20.10.2019, 09:44
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking