Bors de fasole alba uscata, cu rasol afumat de porc

Postat de RODIMUR in Ciorbe
16 Oct 2019 | 2505 vizualizari

N-am mai făcut de mult un borșuleț acrișor și bun, așa că-i venise rândul, mai ales că rămăsese prin cămară un rest de fasole albă uscată. Și cu ce se potrivește mai bine fasolea, dacă nu cu rasolul afumat de porc...? Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care fasolea a stat la înmuiat. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de borș.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 17.10.2019, 00:55
pofta buna!
la 17.10.2019, 08:18
Bună!
la 17.10.2019, 08:55
Bună ciorbica!
la 17.10.2019, 09:00
Ce bunatate!
la 17.10.2019, 09:11
yaaamy, vreau si eu ...poate pe week end
la 17.10.2019, 09:23
la 17.10.2019, 10:46
Mulțumesc, Claudia!
la 17.10.2019, 10:46
Mulțumesc frumos, Andra!
la 17.10.2019, 10:46
Mulțumesc frumos, Lucy!
la 17.10.2019, 10:46
Îți mulțumesc frumos, Oana!
la 17.10.2019, 10:48
Mulțumesc, Claudia și poftă bună, pentru week end-ul următor!
la 17.10.2019, 11:38
sa va fie de bine ca eu acum am vazut bunatatea facuta de tine
la 17.10.2019, 11:50
Daliana, îți mulțumesc mult, pentru apreciere!
la 17.10.2019, 14:38
la 17.10.2019, 15:39
Mulțumesc, Mimi...!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking