Bors de miel
Postat de panacris in Ciorbe 29 Aug 2013 | 6641 vizualizari
Pentru majoritatea Bucătărașilor, acest preparat pare comun, dar pentru mine fiind o noutate, aici mă refer la folosirea borșului de casă ( în adevăratul sens al cuvântului ;), am vrut să o împărtășesc cu voi! Spor la treabă!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 29.08.2013, 18:13
Mena, din păcate nu sunt amatori, ne chinuim doar noi doi, adică eu și TataZmeu
la 29.08.2013, 18:38
ah, ce pofta mi-ai facut...
la 29.08.2013, 19:52
imi place mult meniul cu miel BUN!!!
la 29.08.2013, 20:56
Super
la 29.08.2013, 22:31
E o ciorba nelipsita de Pasti in Oltenia, ii zice ciorba de gighiri.
Am facut si eu. Este foarte buna dar la tine in poza arata demential
la 30.08.2013, 11:00
super
COMENTEAZA