Bors de miel
Postat de panacris in Ciorbe 29 Aug 2013 | 6685 vizualizari
Pentru majoritatea Bucătărașilor, acest preparat pare comun, dar pentru mine fiind o noutate, aici mă refer la folosirea borșului de casă ( în adevăratul sens al cuvântului ;), am vrut să o împărtășesc cu voi! Spor la treabă!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 29.08.2013, 15:10
foarte bun
la 29.08.2013, 15:14
Chiar ca-i bun
la 29.08.2013, 15:17
bun trebuie sa fie, mai ales cu bors!
la 29.08.2013, 15:24
Bun bun
la 29.08.2013, 15:29
Hm,,, arata tare bine, dar eu nu mananc
la 29.08.2013, 15:36
Bun tare
la 29.08.2013, 15:40
Mi-ai facut o pofta de mor!!! Cea mai buna ciorba este cu bors de casa!
la 29.08.2013, 15:53
hmm,am crezut ca a venit Pastele si eu am ramas in urma
si eu la fel ca Simona,mi-ai facut o pofta de mor;ai vazut ce bun este cu bors de casa??
la 29.08.2013, 15:56
Tare bun e borsul de miel cu bors de putina si leustean proaspat ... azi esti setata pe miel , bv, bv
la 29.08.2013, 16:46
o bunatate!
la 29.08.2013, 16:51
Daaa, fetelor, am piredut vreo 20 de ani din viață, ciorbele cu borș dar recuperez eu rapid. Probabil că atunci când am gustat prima oară,a fost prea acră ciorba , dar acum am reușit să o reglez pe gustul meu de unguroaică, așezată de 20 de ani, aici la răgățeni Cei care știu, înțeleg
la 29.08.2013, 17:42
tare bun arata!
la 29.08.2013, 17:51
Ce buna e! Cred ca s-au lins pe degete zmeii
COMENTEAZA