Bors de peste

Postat de Ela68 in Supe/Ciorbe
14 Dec 2012 | 15564 vizualizari

Pentru ca un bors de peste sa iasa gustoas, in mod normal ar trebui sa folosim mai multe soiuri de peste, stiuca, crap, salau, platica, scrumbie, etc. si un cap mare de crap. La mine oferta nu a fost atat de generoasa, am luat file de crap si nimic altceva. Cu toate astea, am constatat ca a rezultat o cantitate foarte mare de carne culeasa de la cap.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 14.12.2012, 12:51
Super bun borsulet de peste
la 14.12.2012, 13:19
pastreaza-mi o portie pentru maine
la 14.12.2012, 13:29
vreau si eu
la 14.12.2012, 13:31
Dau si strachina si borsul !
la 14.12.2012, 14:38
bun
la 14.12.2012, 15:05
de cand n-am mai mancat...
la 14.12.2012, 20:07
bors de peste nu am gatit niciodata ,mai am timp
la 14.12.2012, 20:52
eu as manca numai bors de peste si tot ce contine peste
la 14.12.2012, 21:24
Arata bineee
la 14.12.2012, 23:04
la 14.12.2012, 23:54
Ce bun si ce bine arata!
la 14.12.2012, 23:56
Ti-a iesit super
la 15.12.2012, 22:59
Wooow,super delicios!
la 16.12.2012, 09:59
la 16.12.2012, 12:25
Nu am mai mâncat de mult!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking