Bors de peste

Postat de Ela68 in Supe/Ciorbe
14 Dec 2012 | 15614 vizualizari

Pentru ca un bors de peste sa iasa gustoas, in mod normal ar trebui sa folosim mai multe soiuri de peste, stiuca, crap, salau, platica, scrumbie, etc. si un cap mare de crap. La mine oferta nu a fost atat de generoasa, am luat file de crap si nimic altceva. Cu toate astea, am constatat ca a rezultat o cantitate foarte mare de carne culeasa de la cap.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 14.12.2012, 11:18
waw delicioasa ,as papa si eu o farfurie de ciorba calda
la 14.12.2012, 11:18
demential! bun de mori borsul de peste!
la 14.12.2012, 11:21
Arata grozav, desi nu sunt o fana a ciorbei de peste !
la 14.12.2012, 11:24
la 14.12.2012, 11:28
la 14.12.2012, 11:47
la 14.12.2012, 11:54
place
la 14.12.2012, 11:58
Mamaliga scrie pe el si viteza la lingura
la 14.12.2012, 12:05
la 14.12.2012, 12:14
bun
la 14.12.2012, 12:18
Foarte bun!
la 14.12.2012, 12:20
daaaa,vreau si eu
la 14.12.2012, 12:35
Eu vreau strachina ...
la 14.12.2012, 12:36
atunci io iau borsul,Diana)
la 14.12.2012, 12:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking