Bors des de peste

Postat de Ina in Ciorbe
7 Ian 2011 | 13548 vizualizari

Dupa atata dulce, sa ne dregem cu un bors de peste, in care sta lingura dreapta, cum zice maica-mea :)) Mai ales ca azi e dezlegare la peste :)

Inapoi la reteta

Comentarii (244)

la 09.01.2011, 10:45
Multumesc frumos, Burdulea
la 09.01.2011, 10:45
Sefu
la 09.01.2011, 10:52
Sefu' trebuia sa le lamuresc putin pe fetele astea,la prima vizita nici eu n-am ajuns sa analizez mainile,dar la urmatoarele m-am mai dumirit ...e de bine daca nu ne-ai alungat inca de pe site
la 09.01.2011, 11:15
Dia, eu nu m-am dumirit nici acum, ca i-am tot schimbat Testez terenul, inca tinerei, batrani, romani, arabi...
la 09.01.2011, 19:26
Ina,pe mine daca ma intreaba repede doctorul ,nici cum ma cheama nu mai stiu,asa imi este de rusine.
la 10.01.2011, 22:37
imi place ciorba si garnitura .... de comentarii Mi-ati lipsit mult . Apropo de doctor am fost sa-mi fac mai demult o radiografie pt.endo la saua turceasca care e la cap , inaintea mea erau doua frumusele , tinerele si le-a pus sa se dezbrace pana la brau pt. asta
La multi ina !!! :
la 10.01.2011, 22:39
Mihaela cam mult ai lipsit.Deci pana ne pune sa ne dezbracam e de bine
la 10.01.2011, 22:40
Pai vezi Ina,io daca am nimerit la unul bun si frumos nu l-am mai schimbat
la 10.01.2011, 23:09
Mihaela
la 10.01.2011, 23:12
O colega s-a dus la urgenta cu o criza de fiere...de garda era cardiologul, care a pus-o sa-si dea sutienul jos ( tipa e dotata ) , sa o asculte la inima ..... Ea ii zice aluia ca pe ea o doare fierea si ca nu are nimic la inima. N-a avut incotro.....si-a dat sutienul jos....si dupa ce-o consulta, cica: -ei, ti-am spus ca n-ai nimic la inima?
la 11.01.2011, 20:10
la 13.01.2011, 00:54
interesanta....tre sa fie buna, ca vad ca place la lume...eu nu am acut niciodata...dar am si o intrebare: cum se prepara borsdul asta frate? ca la noi in ardeal nu se foloseste...????sau la ce spuneti voi bors? se paote inlocui cu altceva???
la 13.01.2011, 00:55
am revenit cu furcile....5
la 13.01.2011, 14:01
Adasev, borsul se face din ushti( o parte din taratele fermentate in bors...nu stiu sa-ti explic, o intreb pe soacra-mea ) , tarate de grau si apa; se amesteca tot si se tine la cald cateva zile, cu crengute de visin, marar uscat...., pana se acreste lichidul , care se strecoara si se foloseste la acrit ciorbele Ustile se pastreaza de la un bors la altul, altfel nu se face borsul Daca n-am zis bine, nu dati cu pietre
la 13.01.2011, 14:03
Borsul se gaseste si-n comert, la sticle sau pungi, dar ala e cu sare de lamaie, nu-i natural..... Un praf similar numit bors are si Maggi, Knorr.....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking