Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime

Postat de madab in Supe/Ciorbe
14 Ian 2015 | 4439 vizualizari
Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • 2 rosii
  • jumatate ardei gras galben
  • zeama de la 1 lime
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare

 Am pus carnea la fiert iar intre timp am spalat , curatat si taiat legumele.

Cand carnea a fiert am lasat-o la racit si dupa am taiat-o .

Ceapa ,morcovii, pastanacul le-am calit, am adaugat cartofii  si carnea si dupa cateva minute am pus si rosiile.

Zeama  in care a fiert carnea, a fost pusa in oala cu legumele calite si am mai adaugat putina apa ,foile de dafin si am lasat borsul sa fiarba la foc mic. Ouale le-am batut cu zeama de la lime si le-am turnat in bors. Am mai lasat putin la fiert , am pus sarea si piperul si la sfarsit am pus telina si patrunjelul taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Postat de mihaelar63

Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Puneti costita afumata la fiert. Intre timp curatati, spalati si taiati legumele. Taiati marunt ceapa si usturoiul. Feliati morcovii. Sotati legumele pregatite usor in ulei si turnati...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu galuste bavareze

Postat de merisor67

Supa de rosii cu galuste bavareze

Mai intai pregatim galustele. Rupem chiflele in bucati mai mici si le punem intr-un vas. Tocam gogosarii marunt si il adaugam peste bucatile de chifle. Punem uleiul impreuna cu untul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2015, 22:43
Cred ca a fost foarte gustos
la 14.01.2015, 22:54
Da .sotul meu a mancat 2 boluri si ar mai fi mancat doar ca nu mai avea unde pune si al 3 lea bol😄😄😄
la 16.01.2015, 12:28
Ce bunatate!
la 17.01.2015, 11:55
Bun tare!
la 18.01.2015, 10:36

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking