Supa cu tortellini si fasole verde

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
22 Ian 2017 | 4224 vizualizari
Supa cu tortellini si fasole verde

 O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in supe, cat si ca fel principal. Ineditul supei cu tortellini consta in surpriza de a gasi gustul de branza, in asemenea preparat.

Ingrediente

  • 1 kg os de vitel cu carne
  • 2 morcovi mari
  • 2 foi dafin
  • 1 felie telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lingurita cimbrisor salbatic uscat
  • 250 tortellini [ cu ricotta si spanac]
  • 250 fasole verde congelata
  • 250 ml sos de rosii pentru ciorbe https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-rosii-pentru-ciorbe-35685.html
  • sare de Himalaya
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Am spalat oasele de vitel si le-am pus la fiert in apa cu sare si foi de dafin.
  2. Se curata legumele si se spala.
  3. Feliati morcovul si telina.
  4. Dupa ce oasele au fiert 45 minute, se adauga morcovul si telina feliate. Ceapa se pune intreaga.
  5. Dupa 15 minute, verificati si, daca morcovul este aproape fiert, se pun si tortellini + fasolea verde. Mai fierbeti 8-10 minute, la foc domol.
  6. Dati aroma cu cimbrisor salbatic.
  7. Ceapa intreaga si foile de dafin se scot din supa.
  8. Gustati, sarati daca este nevoie. Piperati.
  9. La servire, decorati cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu tortellini si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba de varza cu carnat si linte rosie

Postat de mihaelar63

Ciorba de varza cu carnat si linte rosie

 Curatati si spalati  legumele . Ceapa se toaca marunt . Morcovul se feliaza rondele sau  mai marunt . Carnatul se taie rondele . Varza se taie  fideluta . Caliti...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

Postat de gicuta69

Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .  O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.  In acest...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2017, 23:15
Regina ciorbelor esti
la 22.01.2017, 23:26
la 22.01.2017, 23:43
Nici nu trebuie sa-ti mai spun cat de mult imi place
la 22.01.2017, 23:57
Buna supa!
la 23.01.2017, 00:02
Dia , se stie >;D,

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking