Ciorba de pasare, la multicooker

Postat de Ina in Supe/Ciorbe
17 Dec 2014 | 11537 vizualizari
Ciorba de pasare, la multicooker

V-am mai spus ca m-am indragostit de multicooker :X Chiar si carnea de pasare de curte devine frageda si usor lipicioasa , intr-un timp mai scurt decat prin fierbere pe aragaz.

Ingrediente

  • carne de pasare de curte ( organe, cap, gat, aripi, spatele si tartita )
  • o ceapa
  • un morcov
  • 400 g. rosii in bulion ( zarzavat pentru ciorbe )
  • 500 ml bors
  • taitei de casa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam legumele, le spalam si le tocam cubulete, apoi le punem in vasul de la multicooker, impreuna cu 3 linguri cu ulei  si un praf de sare, sa se caleasca usor pe programul fry ( fara a pune capacul ). Cand ceapa devine translucida apasam butonul warm/off.

Adaugam bucatile de carne , putina sare si 2 litri de apa fierbinte ( sau mai mult, sa acopere bine carnea ).

Trecem aparatul pe programul stew pentru o ora  si inchidem capacul. 

Cand mai sunt 15 minute din timpul presetat, adaugam borsul fierbinte si rosiile in bulion, maruntite sau pasate . Dupa 5 minute adaugam si taiteii de casa si acoperim iar vasul. Cand programul se termina, adaugam leustean tocat si potrivim gustul de sare  si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pasare, la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si  cca doi litri de apa.  Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2014, 21:06
Ce buna e ciorba!
la 17.12.2014, 21:07
Mai ai cocosi? )
la 17.12.2014, 21:07
Ma servesc si eu
la 17.12.2014, 21:08
chia o face mai gustoasa, fierbe carnea mai bine , zeama e mai buna.
la 17.12.2014, 21:08
foarte buna

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking