Bors din mugur de vitel, cu cartofi
Postat de RODIMUR in Ciorbe 14 Aug 2018 | 4157 vizualizari
Provocarea GastroArt
Am fost întrebată de cineva care știe cât de mult țin la ciorbe/supe/borșuri cum de nu am înscris nici o rețetă în concurs. O fac acum, dar din spirit de competiție și nu cu gândul la câștig, mai ales că toată viața m-am condus, în tot ceea ce am întreprins, după un principiu contrar regulamentului acestui concurs. Decât să fac ceva nou ("altceva"), necunoscut și neverificat în raport cu gustul oamenilor, am preferat să fac "mai frumos", "mai bun", "mai bine"... Ceva care place sigur și nu nedumerește într-atât, încât reacția cea mai amabilă să fie: "Interesant!"...
Așadar borșul de față este o propunere nouă pentru mine, din moment ce până acum, din mugur de vițel făceam mai ales supe. Totuși, dacă mă gândesc că atunci când am postat rețeta de supă de mugur de vițel, cu chimion, au fost persoane care nu mai auziseră de acest tip de carne, poate că este, în definitiv, ceva nou...
În fapt, am preparat acest borș pentru că tocmai se terminase ieri ciorbița și pentru că soțului îi place mult gustul acrișor al borșului pe care-l prepar în casă, după rețeta:
https://www.bucataras.ro/retete/cum-se-umple-borsul-83506.html
Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de borș din mugur de vițel, cu cartofi.
Inapoi la reteta
|