Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Postat de katty in Ciorbe
7 Oct 2020 | 4141 vizualizari
Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Un bors delicios, usor...

Ingrediente

  • 400 gr fasole pastai
  • 250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept)
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare
  • piper
  • bors dupa gust
  • cimbru
  • marar verde
  • 2 oua

Mod de preparare

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem.

Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si fasolea pastai. Fierbem pana fasolea este moale.

Intre timp taiem carnea in bucati mici. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin.

In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru. Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde  fiarta. Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper. Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin.

Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca. Cand oul se ridica deasupra, oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

Postat de MotanLaOale

Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

Carnea de miel se spala bine si se da un clocot in apa rece cu sare. Se scoate, se clateste si se pune deoparte. Zarzavaturile se curata si se toaca. Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si...

Citeste continuarea

Ciorba de vara cu legume

Postat de Corina33

Ciorba de vara cu legume

Legumele curatate si taiate cubulete, buchetele, respectiv rondele, se pun la fiert in 3-4 litri de apa. Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii si se condimenteaza cu sare si piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2020, 17:30
Bun!
la 07.10.2020, 17:31
la 07.10.2020, 19:06
la 07.10.2020, 19:32
la 07.10.2020, 19:35
bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking