Bors taranesc de pui cu iaurt si usturoi
Postat de RuxyRux in Ciorbe 29 Oct 2012 | 8565 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (60)
la 29.10.2012, 16:06
Si eu folosesc oala sub presiune , este un ajutor de nadejde .
Imi place si mie din cand in cand sa gtai ,, din topor ''
la 29.10.2012, 16:10
o ciorbita delicioasa!
la 29.10.2012, 16:16
alldaycooking, multumesc draga mea...e chiar delicioasa!
la 29.10.2012, 16:18
Mihaelar63, eu oala sub presiune nu o folosesc niciodata, mi-e frica tare de ea asta dupa ce a explodat in fata mea, ranind un prieten apropiat...si de atunci ma tin departe, desi am si de la Zepter sistemul nu-l utilizez multumesc scumpa mea
la 29.10.2012, 16:20
Panacris, tocmai tu care esti prietena cu sanatatea stai departe de bors? E probitic pur, la fel ca si varza murata...te imbratisez si te inteleg ca ce nu-ti place, nu-ti place!
la 29.10.2012, 16:20
Iti multumesc Ina draga mea
la 29.10.2012, 16:21
Laurica, cu ce vii? Asta ca sa stiu sa te astept!
la 29.10.2012, 16:24
Ancuta pai cam asa e cu ardelenii, nu prea stiu ce e cu borsul cand mama s-a maritat si avea 18 ani a ajuns in Bucuresti, venea din zona ta si cand tata i-a spus ca vrea bors...a spus : " Ce-i ala????" ca nu auzise, ea stia de ciorba cu smantana, tarhon , otet si cam atat , dar sa stii ca e delicios...mie tare imi place il beau simplu ca atare
la 29.10.2012, 16:24
Motanel, multumesc mult!
la 29.10.2012, 16:25
Si asta-mi place!
la 29.10.2012, 16:26
Ma bucur Merisor...te imbratisez!
la 29.10.2012, 17:05
f bun...mama nu prea gatea cu bors,eu insa am papat si imi place mult
la 29.10.2012, 17:30
Alta bunaciune!
la 29.10.2012, 17:36
saru-mana pentru masa!
la 29.10.2012, 17:56
Nush cum e dar suna tare bine
COMENTEAZA