Ingrediente
- Bostan - 1.4 kg
- ulei de masline extra virgin - 2 linguri
- paprika afumata - 2 lingurite
- sare dupa gust
- 1/2 lingurita de curcuma (turmeric)
- 1/2 lingurita de usturoi granulat
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 190 grade C.
Dupa ce se curata de coaja, bostanul se taie in cuburi de 2 - 2.5 cm.
Intr-un castron mare, puneti cuburile de bostan si turnati uleiul, paprika, sarea, curcuma si usturoiul granulat si amestecati. Cine doreste sa fie picant, poate folosi paprika afumata iute.
Intr-o tava de cuptor puneti hartia de copt si pe urma cuburile de bostan. Coaceti timp de 32 - 37 minute si mai invartiti ocazional o data sau de doua ori, pana devin maronii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bostan copt cu paprika afumata si curcuma" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|