Ingrediente
- 2 bucati de cotlet de porc cu os
- 1 ou
- 100 g pesmet
- 2 lingurite de parmezan ras
- 3 catei de usturoi
- jumatate de lamaie rasa
- 1 lingura de patrunjel proaspat tocat marunt
- ulei de masline
- sare/piper
Mod de preparare
Pesmetul se amesteca cu usturoiul tocat marunt,coaja de lamaie rasa,patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras.
Bucatiile de care se condimenteaza pe ambele parti,se trec prin ou si prin compozitia de pesmet,cat sa fie acoperite uniform.
Intr-o tava se pune hartie de copt si bucatiile de carne,deasupra se pune putin ulei de masline.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute(intre timp se intoarc pe ambele parti).
Se servesc cu garnitura de cartofi sau salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole di maiale impanate al forno" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
|