Ingrediente
4 oua
- 2 sfecle rosii coapte in cuptor (aproximativ 200 g amandoua)
- 3 linguri Green Sugar
- 1 praf mic de sare
- 200 gr faina
- 1 lingura praf de copt
- Coaja rasa de la 1 portocala
- 70 gr unt topit
- Pentru decor:
- 50 gr ciocolata alba
- Bombonele
Mod de preparare
Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare. Se adauga inlocuitorul de zahar si se continua mixarea pana oaule devin spumoase si se aseamana cu o crema. Se adauga untul topit si racit, sfecla rosie data pe razatoarea cu gauri mari, se mixeaza usor ingredientele. Faina se amesteca cu praful de copt. La ingredientele umede se aduaga coaja rasa de portocala si faina. Se amesteca usor cu un tel tip para, pana la incorporarea ingredientelor.
Aluatul rezultat se distribuie in forme din silicon, eu am folosit forma braduti si mini checuri (noile jucarii), se umplu formele doar pe treisferturi, avand in vedere ca aluatul va creste in timpul coacerii. Se dau formele la cuptorul incins la 165 grade pentru 17-20 minute. Se scot dulciurile pe un grilaj si se lasa sa se raceasca. Se decoreaza cu ciocolata alba topita pe baie de aburi si bombonele mici rosii. Sa va bucurati impreuna cu cei dragi de bucatele voastre!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti de sarbatoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
|