Branza de capra afumata

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
13 Ian 2017 | 6179 vizualizari

Alta reteta care asteapta de foarte mult timp sa fie postata. :) Anul trecut, am invatat si eu ca pot avea branza de la capritele mele si iarna, foarte simplu, tinand branza in saramura. Si, daca tot avem afumatoare, ne-am jucat si de-a afumatul branzei. Ce sa va zic, este un deliciu. Pozele sunt facute in mai multe etape, unele din ele cand era cald si frumos afaraaa...si toate cand eram acasica la noi. Vreau primavara. Pana vine primavara, va spun cum facem noi branza. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 13.01.2017, 21:25
la 13.01.2017, 22:34
Ce bunătate!
la 14.01.2017, 08:48
Interesant!
la 14.01.2017, 20:30
Ce bine este cand iti poti face tu acasa si nu cumperi din comert!
la 14.01.2017, 20:44
Asa este Rocsi, ai dubla satisfactie: mananci sanatos si mananci produsul muncii tale
la 15.01.2017, 11:46
Cat de buna trebuie sa fie!
la 15.01.2017, 17:38
Si eu vreau primavara ))
sunteti harnicuti cu mic cu mare
la 15.01.2017, 19:22
Multumim, Dia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking