Branza de capra afumata

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
13 Ian 2017 | 6203 vizualizari

Alta reteta care asteapta de foarte mult timp sa fie postata. :) Anul trecut, am invatat si eu ca pot avea branza de la capritele mele si iarna, foarte simplu, tinand branza in saramura. Si, daca tot avem afumatoare, ne-am jucat si de-a afumatul branzei. Ce sa va zic, este un deliciu. Pozele sunt facute in mai multe etape, unele din ele cand era cald si frumos afaraaa...si toate cand eram acasica la noi. Vreau primavara. Pana vine primavara, va spun cum facem noi branza. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 13.01.2017, 20:28
Branza de vacuta nu faci?
la 13.01.2017, 20:29
buna buna
la 13.01.2017, 20:30
Foarte bună
la 13.01.2017, 20:31
Fursecut, ba da, pentru ca mi-a fost dor sa fac branza am luat lapte de vaca de la targ si am facut
la 13.01.2017, 20:31
bun
la 13.01.2017, 20:32
Bună
la 13.01.2017, 20:32
la 13.01.2017, 20:35
Ador branzica de vacuta!
la 13.01.2017, 20:44
Ce-mi place
la 13.01.2017, 20:46
Ai uitat capra-n afumaroare? Eu inteleg ca-i frig, dar nici chiar asa....
la 13.01.2017, 20:51
Cleme
la 13.01.2017, 20:53
Placeeeee!
la 13.01.2017, 20:55
la 13.01.2017, 20:57
la 13.01.2017, 21:09
Buna !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking