Ingrediente
- 1 foaie de aluat de 275gr.proaspat
- 1 ou pentru uns branzoaicele
- 100 gr smantana
- 125 gr.branza dulce
- 2 linguri cu miere
- coaja de lamaie rasa
Mod de preparare
Desfac aluatul si-l tai in 8 bucati iar branza cu smantana,mierea si coaja de lamaie le amestec intr-un castron si apoi impart amestecul in mod egal la cele 8 bucati de aluat.
Cele patru colturi le unesc la mijloc si ung cu ou pe deasupra,Le asez in tava pregatita cu hartie de copt si dau la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 30 minute depinde de cuptor.
Eu am pus pe deasupra sos de capsuni(am zdrobit capsunile cu blenderul de mana si am pus cu zahar)pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice din foetaj" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|