Branzoaice pentru copilasi

Postat de pusikmea in Mancare copii
27 Iun 2010 | 7129 vizualizari
Branzoaice pentru copilasi

si bineinteles ca nu-l puteam lasa pe andutu sa se uite la noi, asa ca i-am facut si lui niste branzoiace care au fost singura lui mancare pe ziua de azi :(

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 50 ml lapte
  • 1 galbenus de ou
  • 5 gr drojdie
  • sare
  • cateva picaturi de ulei

pt umplutura:

  • branza slaba de vaca
  • cateva lingurite de iaurt cremoso

Mod de preparare

Pregtim aluatul la fel ca la chifle cu branza, am inlocuit oul intreg doar cu galbenusul, insa la copilasii peste 1 an se poate pune oul intreg, noi mai avem vreo 2 sapt de asteptat.

Intre timp pregatim umplura:  amestecam branzica proaspata cu iaurtelul.

Impartim coca in 2-3 mingiute, apoi intindem fiecare mingiuta bine cu mana, in mijloc punem o lingurita de branza  si strangem marginile spre mijloc.

Le asezam in tava unsa cu ulei si le mai lasam la dospit inca 30 de minute, lasam distanta intre ele pentru ca mai cresc si la dospit si la copt, dupa care le ungem cu galbenus de ou si le coacem la foc mediu cca 30 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice pentru copilasi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Branzoaice umplute cu mere

Postat de mirela0911

Branzoaice umplute cu mere

Aluat: Intr-un bol se cerne faina. Pe margine se pune sarea, iar in mjloc se face o gropita. Se pune 1 lgt zahar, drojdia zdrobita si se toarna 100 ml lapte cladut. Se lasa sa se activeze...

Citeste continuarea

Risotto cu legume

Postat de Pungasa_Rogue

Risotto cu legume

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Tija de apio se spala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2010, 23:14
la 27.06.2010, 23:17
Sa stii Pusik ca nu ma supar daca imi dai si mie din portia lui Andutu.
la 28.06.2010, 07:47
I-au placut?
la 28.06.2010, 09:33
vero, ms
la 28.06.2010, 09:35
laly, iti dau ca a mai ramas una, oricum asta a fost mancarica pe ziua de ieri pt el, iae e deranjat la stomacel

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking