Briosa germana Buchty (Buchteln)

Postat de ctlina in Dulciuri
29 Dec 2016 | 5466 vizualizari

Aceasta brioşă pufoasa este o specialitate germana. Untul din compozitiea unei briose normale este aici este inlocuit cu smântână. De mult vedeam aceasta reteta si eram tentata s-o fac. Acum ințeleg de ce. Este pufoasa, moale si usoara. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/briosa-germana-buchty.html

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 09.01.2017, 18:05
la 17.01.2021, 11:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking