Briosa germana Buchty (Buchteln)

Postat de ctlina in Dulciuri
29 Dec 2016 | 5495 vizualizari

Aceasta brioşă pufoasa este o specialitate germana. Untul din compozitiea unei briose normale este aici este inlocuit cu smântână. De mult vedeam aceasta reteta si eram tentata s-o fac. Acum ințeleg de ce. Este pufoasa, moale si usoara. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/briosa-germana-buchty.html

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 29.12.2016, 22:06
Foarte buna!
la 29.12.2016, 22:23
interesanta
la 29.12.2016, 22:29
la 29.12.2016, 22:34
Ce bine arată!
la 29.12.2016, 22:41
Arata super Si suna ... amuzant
la 29.12.2016, 23:55
arata bine!
la 29.12.2016, 23:56
super
la 30.12.2016, 00:09
la 30.12.2016, 08:03
Arata foarte bine!
la 30.12.2016, 08:12
Buna!
la 30.12.2016, 08:22
la 30.12.2016, 09:21
Super bun
la 30.12.2016, 10:23
Ce briosa mare si pufoasa!
la 30.12.2016, 13:04
Îmi place foarte mult!
la 01.01.2017, 22:24
Ce pufosenii grozave!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking