Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
28 Apr 2015 | 4360 vizualizari

Dupa cum am mai spus, imi place sa-mi surprind placut familia, preparand cate ceva de efect, ca in cazul acestor briose. Am preparat aceasta mancare si sub forma de budinca, dar sunt mai atractive briosele. Si in plus, cand imi reuseste ceva, si ca gust si ca aspect, le trec pe o lista speciala, pentru a le prepara si cand am musafiri.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 28.04.2015, 10:21
Super!
la 28.04.2015, 10:22
la 28.04.2015, 10:24
Foarte bune! >
la 28.04.2015, 10:25
Imi place cum se vad bobitele alea de cous-cous...
la 28.04.2015, 10:39
Si nu mai ai,s-au terminaaaat. Arata excelent si cred ca au fost foarte bune!
la 28.04.2015, 10:44
Mena, sunt terminate demult
la 28.04.2015, 10:58
ce frumoase sunt
la 28.04.2015, 10:58
ce frumoase si bune sunt!
la 28.04.2015, 11:03
bune bune
la 28.04.2015, 12:01
Ce faine sunt!
la 28.04.2015, 12:15
DAAAA , merge de gala
la 28.04.2015, 12:21
hehehe,stiam eu ca s-au topit repede
la 28.04.2015, 12:32
Ce faine-s!
la 28.04.2015, 12:53
Multumesc dragilor!
la 28.04.2015, 13:10
Bravo!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking