Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
17 Iul 2016 | 5748 vizualizari

Întotdeauna, când suntem toți acasă, în week-end, încerc să pregătesc niște gustări mai altfel decât cele clasice, cu care suntem obișnuiți. De data aceasta am ales să fac aceste simple și gustoase brioșe aperitiv din cartofi cu mozzarella și chimen și au avut un mare succes, mai ales servite cu un delicios sos de usturoi cu iaurt.  

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 17.07.2016, 11:23
Cu siguranta sunt foarte bune!
la 17.07.2016, 11:25
Au fost, Mirela!
la 17.07.2016, 11:40
Ce faine!! Imi place combinatia si merg bine cu chimen!
la 17.07.2016, 11:48
neste parmezan n-ai...
la 17.07.2016, 11:57
Cleme, chiar ma gandeam sa scriu ca pentru tine scot chimenul si pun parmezan )))
la 17.07.2016, 11:57
Simo, noua ne place mult chimenul
la 17.07.2016, 12:20
bune bune
la 17.07.2016, 13:44
Pai asa sa faci la Paltinis....
la 17.07.2016, 14:26
bune
la 17.07.2016, 16:57
mmm ce as papa si eu cateva briose, tare bine arata!
la 17.07.2016, 17:56
prezent!
la 17.07.2016, 21:11
Foarte bune!
la 17.07.2016, 21:13
Multumesc, dragilor!
la 18.07.2016, 09:07
Sigur au fost absolut delcicioase
la 18.07.2016, 12:50
ce mult imi plac ideile tale Merisor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking