Briose cu branza si spanac

Postat de Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri
8 Mai 2015 | 3355 vizualizari
Briose cu branza si spanac

Ingrediente

  • 250 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 3 linguri pline branza dulce vaci
  • 1 lingura plina urda sarata oi
  • 3 linguri ardei gras congelat
  • 3 fire ceapa verde
  • ½ lingurita ardei iute tocat

Mod de preparare

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs.

Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde tocata marunt, apoi am adaugat ardeiul congelat si l-am calit si pe el, iar la final am pus spanacul scurs. Am lasat pe foc cateva minute pana s-au calit toate legumele si s-a evaporat tot lichidul.

Intr-un bol am amestecat cele 3 oua cu cele doua tipuri de branzeturi. Am adaugat si spanacul calit, iar la final ardeiul macinat. Intr-o forma de briose am pus hartiute, am pulverizat cu ulei, apoi am pus amestecul. 

In fiecare forma am pus cate o rondea de crenvursti si am dat tava la cuptor pentru 30 minute. Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitive rapide pentru sarbatori

Postat de AlexTeacher

Aperitive rapide pentru sarbatori

“Acadele” de mozzarella si rosii cherry  Pe fiecare bat de frigaruie se pune cate o rosie cherry si o biluta de mozzarella; Se scufunda mozzarella in pesto si...

Citeste continuarea

"Dulce si sarat"

Postat de simona72

"Dulce si sarat"

Pentru "Briose cu zmeura si apa de trandafiri": Mixam cele doua oua si albusul impreuna cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul brut si continuam mixarea pana obtinem o spuma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2015, 23:07
ce bune trebuie sa fie....
la 08.05.2015, 23:19
la 08.05.2015, 23:58
Super
la 09.05.2015, 03:15
Bune bune!
la 09.05.2015, 09:05

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking