Briose cu cacao si banane

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
22 Dec 2016 | 5382 vizualizari

Bunatati pentru colindatori Am aceasta reteta de la cineva. Au iesit foarte bune briosele, numai ca ies cam multe, dar daca le pregatiti pentru colindatori sunt perfecte.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 22.12.2016, 08:41
yamiii ce bine arata!
la 22.12.2016, 08:50
la 22.12.2016, 10:02
Delicioase!
la 22.12.2016, 10:03
Noi ne multumim si cu multe
la 22.12.2016, 10:31
bune
la 22.12.2016, 10:55
Andra, 500 gr de zahar? Sau ai gresit cantitatea?
la 22.12.2016, 11:50
Arata delicios...desi nu pap nimic cu banane in compozitie ....si eu zic ca e mult sa pui 500 gr.de zahar avand in vedere ca bananele sunt dulci deja....dar poate ai gresit in graba si inca ceva...nu te superi pe mine...doua pliculete de praf de copt inseamna mult prea mult la o asa cantitate...eu mai mult de unul n-as pune( si asa il simt puternic intepacios, de regula caut sa nu pun mai mult de o lingurita)...te imbratisez si spor in toate iti doresc!
la 22.12.2016, 13:16
Ce bine arata.. Ce este in plus da-ne noua
la 22.12.2016, 15:58
Mulțumesc, dragilor!
la 22.12.2016, 16:00
Sa stiti ca si eu am fost socata sa vad 500 g zahar si doua pliculete de praf de copt, iar faina mi se parea foarte putina, dar am mers pe mana doamnei respective si au iesit foarte bune
la 22.12.2016, 17:44
Foarte fain arata.
O reteta asemanatoare, pentru Negresa, este scrisa pe pliculetele de Cacao Dr. Oetker. Mereu o fac, tot 500 gr zahar se specifica, insa niciodata nu am pus atat. Maxim 200 gr. E vorba de cum percepe fiecare gustul. Daca te uiti la prima mea reteta de Negresa de pe site, la comentarii, sunt atentionata asupra cantitatii. Nu stiam prea multe pe atunci, asa ca am modificat ingredientele Stai linistita! Important e sa fii tu multumita, nu sa multumesti pe altii
la 22.12.2016, 17:50
Multumesc pentru sustinere, Dya! Asa este.
la 22.12.2016, 18:29
Andra, imi cer scuze inca si inca o data pentru faptul ca mi-am scris parerea( chiar regret foarte mult).....cred ca in putinul timp cat am avut ocazia sa comunicam m-ai perceput ca pe un om fara rautati, iar ceea ce am scris si eu si Laura este strict legat de reteta....as fi inteles daca venea cineva din afara bucatarasului si te-ar fi criticat cumva sa te necajesti....si cum spuneam mai sus, daca tie ti-a placut asa cu cantitatea respectiva de zahar, e tot ce conteaza....nu are importanta pana la urma decat ce-ti place tie....
la 22.12.2016, 18:43
Rux, stai linistita pentru ca nu am de ce sa pun la suflet, fiecare este cu gustul lui. Mie mi-au placut si asta este tot ce conteaza.
la 22.12.2016, 18:45
Insa nu vreau sa se inteleaga ca nu este buna reteta si alti oameni sa nu o incerce...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking