Briose cu crema de ciocolata Raffaello

Postat de miha in Prajituri
24 Ian 2012 | 3933 vizualizari
Briose cu crema de ciocolata Raffaello

Desi crema de ciocolata Raffaello se pastreaza foarte bine la frigider n-am rezistat sa o stiu acolo prea mult. :))) Pe langa aceste briose minunate, pufoase si parfumate am mai facut si o rulada. Foarte buna, dar am uitat sa o pozez. Sper sa fiu iertata pentru asta. :))

Ingrediente

Mod de preparare

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana compozitia se albeste si devine ca o crema. Adaugam apoi pe rand iaurtul, crema de ciocolata amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Turnam compozitia in tava de briose tapetata cu cosulete de hartie. Compozitia sa ajunga la aproximativ 3/4 din inaltimea formei, vor creste destul de mult. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se scot din forma si se lasa la racit pe un gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura Katy

Postat de Creatsa

Prajitura Katy

Pentru foi am mixat untul moale,la temperatura camerei cu un praf de sare, zaharul,zaharul vanilat si esenta de vanilie. Am adaugat treptat cate un galbenus,laptele si smantana si am...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi si umplutura de mere

Postat de oanapl

Desert prajitura cu foi si umplutura de mere

Se pregătește mai întâi aluatul. Gălbenușurile se mixează cu zahărul până când acesta se topește. Se adaugă apoi laptele călduț în care se stinge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2012, 08:54
yummy ! adica topesti bomboanele Rafaello ?? Alea cu cocos?
la 24.01.2012, 08:56
Dana, folosesc crema de ciocolata facuta in casa.

http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-ciocolata-raffaello-28583.html
la 24.01.2012, 09:13
Ok,ok
la 24.01.2012, 09:17
vreau rulaaaaaaaaaaaaaaada
vreau si briose
mi-am adus aminte ca a zis Gaby ca nu-mi sta bine slaba,asa ca vreau sa ma ingras la loc
la 24.01.2012, 09:23

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking