Briose cu goji si catina--reteta fara gluten

Postat de adnia in Prajituri
7 Apr 2013 | 3688 vizualizari
Briose cu goji si catina--reteta fara gluten

Daca tot suntem la capitolul briose, va prezint minunatele mele briose cu goji berries si catina deshidratata de mine. Am incercat sa reunesc ideile pt. o alimentatie sanatoasa, asadar sa incorporez niste superalimente (cum sunt goji si catina), dar in acelasi timp si sa intrunesc calitatile unei alimentatii fara gluten (atat pt. persoanele care sufera de celiachie, cat si celorlalti---stiati ca aprox. 1/3 din populatie sufera de anumite grade de intoleranta la gluten, fara sa stie acest lucru?).

Ingrediente

  • Iata, deci, cum am creat aceste micute si delicioase briose:
  • Pt 6 bucati avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -40 gr. zahar
  • -muuulta scortisoara (reteta prevede cca 1 lingura, dar eu am pus mai multa, pt ca ne place mult)
  • -125 ml lapte
  • -50 gr unt moale
  • -150 gr. faina de orez in amestec cu faina de cocos si de migdale (obtinute prin macinarea ingredientelor in rasnita de cafea)
  • -1 lingurita praf de copt (de preferat este cel cu tartrat de potasiu, special pt. acest tip de retete--daca nu aveti, e bun si cel obisnuit)
  • -1 lingura fructe de catina deshidratate din toamna
  • -1 lingura goji berries

Mod de preparare

Am mixat toate ingredientele rapid intr-un castron, apoi am turnat totul in tava pregatita din timp (tapetata cu hartiutele speciale)...dupa ce s-au copt le-am pudrat cu zahar amestecat cu scortisoara. Sunt o minune!

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu goji si catina--reteta fara gluten" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tartă cu brânză,jeleu şi bezea

Postat de diaconta

Tartă cu brânză,jeleu şi bezea

Pentru foaia de tarta am amestecat untura si untul cu faina,apoi restul ingredientelor. Am facut o bila de aluat,am acoperit-o cu o folie si am lasat-o la frigider o ora. Am pregatit apoi...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi si crema caramel

Postat de Valclaudia

Prajitura cu foi si crema caramel

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam sucul de rosii cu zmeura,untul, 1 ou, bicarbonatul stins in suc de lamaie,zaharul, praful de sare. La final adaugam faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2013, 18:03
Intradevar sunt minunate!!! imi plac produsele pe care le-ai folosit...
la 07.04.2013, 18:04
si eu sustin parerea Simonei! Felicitari
la 07.04.2013, 18:05
place
la 07.04.2013, 18:16
multumesc, fetelor!
la 07.04.2013, 18:19

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking