Ingrediente
- 100 g unt Napolact 65 % grasime
- 2 oua mari de tara
- o banana mare, foarte coapta
- 2 linguri cu varf de karob (pudra de roscove)
- 70 g faina de ovaz
- 50 g migdale macinate
Mod de preparare
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei, sa poata fi mixat.
Dam drumul la cuptor si pregatim formele de briose, pe care le ungem cu unt. Eu am niste forme mari, nu sunt ca briosele clasice, micute. De aceea au iesit doar 5 briose uriase.
Mixam ingredientele, adaugandu-le pe rand, pana se face o compozitie omogena.
Punem compozitia in forme si dam la cuptor pentru 20 minute. (5 minute focul tare, 15 minute lasam la foc mic).
Facem testul cu scobitoarea, le lasam sa se raceasca, apoi sunt numai bune de mancat.
Sa aveti succes la pitici cu briosele mici! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu migdale, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|