Briose cu "motz"din ganache de ciocolata amaruie si frisca

Postat de gaby_d in Dulciuri
2 Oct 2011 | 4617 vizualizari

Am facut ieri un tort. Nu pentru mine :) Danut m-a intrebat : si pentru noi..nimic? Ca sa nu fac briose simple (desi sunt grozav de bune si asa si recomand din suflet reteta; am preluat-o de la Iancu Lubita), le-am ornat cu crema si frisca ramase de la tort , transformandu-le intr-un desert fin, delicios.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 04.10.2011, 10:40
ce bine arataaa!!! vin si eu...!!!!
la 04.10.2011, 12:55
Foarte dragalase
Si buneeeeeeeeee
la 04.10.2011, 19:19
frumos si bunnnnnnn
la 22.10.2011, 08:30
Azi le vin de hac.
la 18.12.2015, 23:46
ce prezentare faina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking