Briose cu "motz"din ganache de ciocolata amaruie si frisca

Postat de gaby_d in Dulciuri
2 Oct 2011 | 4631 vizualizari

Am facut ieri un tort. Nu pentru mine :) Danut m-a intrebat : si pentru noi..nimic? Ca sa nu fac briose simple (desi sunt grozav de bune si asa si recomand din suflet reteta; am preluat-o de la Iancu Lubita), le-am ornat cu crema si frisca ramase de la tort , transformandu-le intr-un desert fin, delicios.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 02.10.2011, 23:19
Mihaela Cand se taie motzul ?
daca afli sa ma strigi si pe mine
la 03.10.2011, 07:22
felicitari Gabitza,ai vazut ce bune sunt???
la 03.10.2011, 07:55
ce bine arata
la 03.10.2011, 08:34
Foarte frumoase motzatele tale.
la 03.10.2011, 09:44
Frumoase si buneeeee !
la 03.10.2011, 10:18
Mai , mai , mai ... ispito

la 03.10.2011, 10:42
bune bune
la 03.10.2011, 12:37
cata dreptate are Pentru noi nimic?Deliciu
la 03.10.2011, 12:49
foarte bine arata
la 03.10.2011, 17:17
eu o vreau pe cea rosiee!
la 03.10.2011, 21:46
ce bune....si eu trebuie sa fac
la 03.10.2011, 23:20
Gabita, da' motata mai fusesi!chiar si asa , imi place !
la 03.10.2011, 23:24
nici nu-ti vine sa le mananci, asa-s de frumoase
la 04.10.2011, 09:02
Motzato!
la 04.10.2011, 09:09
Miti,ce zici ii taiem noi motzul? eu il prefer pe ala de ganache

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking