Briose cu portocale si ciocolata

Postat de georgiana04 in Dulciuri
26 Ian 2014 | 5008 vizualizari
Briose cu portocale si ciocolata

Briosele cu portocale sunt de departe preferatele mele.Usor de facut si foarte gustoase.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 ml suc de portocale
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 80 ml ulei
  • esenta vanilie
  • coaja de portocala
  • 1 ciocolata

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt, zaharul si zaharul vanilat.Intr-un alt castron, batem ouale, adaugam sucul de portocale, esenta de vanilie, adaugam treptat uleiul.

Adaugam ingredientele solide in cele lichide, omogenizam compozitia cu ajutorul unei spatule si punem apoi coaja de portocala.

Amestecul obtinut il punem apoi in formele de briose.

Rupem bucati de ciocolata care se pun in mijlocul fiecarei biose.

Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru 12-15 minte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajiturele cu ganache de ciocolata alba si sos de portocale

Postat de rocsi_1612

Desert prajiturele cu ganache de ciocolata alba si sos de portocale

Prajiturelele: Intr-un bol mixati galbenusurile cu zaharul. Adaugati untul, mixati, apoi adaugati gemul de caise, laptele si vanilia. Cerneti faina cu cacaua si praful de copt, le incorporati in...

Citeste continuarea

Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Postat de privatelaura

Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Eu am pornit cu aceasta idee, intrucat am avut cateva albusuri pastrate in frigider si am vrut sa le fructific. Asadar, intr-un vas curat, punem albusurile, un praf de sare si le mixam spuma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 23:23
Tare frumusele si bune sunt!
la 26.01.2014, 23:24
la 26.01.2014, 23:27
buuune
la 27.01.2014, 00:18
delicioase
la 27.01.2014, 01:07
imi plac

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking