Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!

Postat de mirela0911 in Prajituri
29 Ian 2012 | 5737 vizualizari
Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!

Pufoase si aromate.

Ingrediente

  • 275 g faina
  • 175 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou
  • o cana cu lapte
  • 90ml ulei
  • coaja rasa de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • o portocala
  • crema de ciocolata tip nutella

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Se adauga oul batut, laptele si uleiul si coaja de portocala. Se mixeaza bine pana se omogenizeaza. 

In formele de briose unse cu unt se pune cate o lingura plina din aluat. Se pune cate o lingurita din crema de ciocolata, bucatele de portocala curatata de coaja si se completeaza cu restul de aluat dar nu mai mult de 3/4. Se dau la cuptor pt. aproximativ 25-30 minute la foc potrivit.

Dupa racire se pudreaza cu zahar praf si se servesc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (61)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

Postat de Oana

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

Nucile si fisticul se prajesc putin intr-o tigaie neaderenta, fara ulei. Se lasa apoi la racit si se curata bine de coji. Se maruntesc putin la robot.  Untul, ciocolata alba si mierea se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu banane si perle de ciocolata

Postat de merisor67

Desert prajitura cu banane si perle de ciocolata

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Separăm albușurile de gălbenușuri. Punem albușurile în bolul mixerului, presărăm sare peste ele și le mixăm până devin albe și spumoase....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2012, 19:32
Ce aromate trebuie sa fie!
la 29.01.2012, 19:40
mmmmm ce aromate
la 29.01.2012, 19:45
wowwwwwww ce pufosenii
la 29.01.2012, 19:45
deliciose!!!
la 29.01.2012, 19:48
arata minunat

Vezi toate comentariile (61)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking