Briose cu sos de cirese

Postat de katty in Dulciuri
14 Feb 2016 | 2985 vizualizari
Briose  cu sos de cirese

Ingrediente

  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • 80 ml ulei
  • un praf de sare
  • 120 gr zahar
  • 275 gr faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • piper roz macinat(optional)

Mod de preparare

 Intr-un vas punem faina, cacao, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si piperul roz macinat.
Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide. Amestecam bine compozitia si turnam amestecul rezultat fie in 12 forme mici de briose, fie in 6 forme mari unse cu unt.
Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec proba scobitorii(aprox 15-20 de minute).Scoatem briosele  din cuptor cand sunt gata, le lasam 2 minute sa se racoreasca, apoi le scoatem din forma si le lasam sa se raceasca pe un suport.

Servim briosele cu sos de cirese.http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-cirese-75916.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura fina cu ciocolata

Postat de RuxyRux

Prajitura fina cu ciocolata

Se topeste untul si se da vasul deoparte de pe foc, se pune ciocolata si se amesteca pana se omogenizeaza. Punem vasul in alt vas cu apa rece, astfel incat sa racim usor ciocolata, adaugam...

Citeste continuarea

Sarmale de post

Postat de Bucataras

Sarmale de post

Mai intai pregatesc frunzele de varza pentru sarmalute. Daca varza este prea sarata, se opareste cu apa clocotita si se lasa frunzele cam 15 minute sa stea in apa.  Orezul se spala in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2016, 18:37
Tare bune or fi cu sosul de cirese!
la 14.02.2016, 19:22
woow, cum arata!
la 14.02.2016, 20:00
Ce bine arata!
la 14.02.2016, 20:35
la 14.02.2016, 20:44
Ce desert bun!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking