Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci

Postat de Oana in Prajituri
30 Apr 2010 | 5048 vizualizari
Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 g zahar brun
  • 150 g faina
  • 50 ml ulei
  • 125 ml suc de gutui (nectar Santal)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 cubulete de ciocolata amaruie
  • cateva linguri cu nuci macinate

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron uleiul cu sucul de gutui, galbenusurile si 70 g zahar. Se bat bine cu mixerul 5 minute. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, apoi se adauga peste crema cu galbenusuri. Se incorporeaza usor. Ciocolata se taie cu cutitul in fasii subtiri si se amesteca in aluat.

Se pun hartiutele intr-o tava de briose, apoi se adauga aluatul. Deasupra se presara nuci macinate. Se pune tava in cuptorul incins si se tine la foc potrivit pana se rumenesc usor deasupra. Se face testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Islere

Postat de mirela0911

Islere

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea si Green Sugar. Se pune untura, ouale batute si bicarbonatul de sodiu. Se amesteca bine si se mai adauga smantana atat cat este necesar pentru a se putea...

Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de Valclaudia

Prajitura cu mere

Margarina la temperatura camerei se amesteca cu laptele rece de la frigider, cu zaharul, cu sarea si zaharul. Adaugam faina,bicarbonatul si obtinem un aluat elastic pe care il lasam la rece pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2010, 22:21
La favorite cu ea! Felicitarile nu-si mai au rostul
la 30.04.2010, 22:32
la 30.04.2010, 22:42
Uhahaaa...ce bune tre sa fie.
la 30.04.2010, 22:53
Da, foarte bune! Doar ca s-au lasat f.f. mult dupa ce s-au racit Eu le-am pozat abia scoase in cuptor....
la 02.05.2010, 19:41
cu siguranta sant grozave felicitari 5 furculite oana

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking