Briose cu ton si varza de bruxelles

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
20 Ian 2015 | 3165 vizualizari
Briose cu ton si varza de bruxelles

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 80 ml ulei
  • 1 conserva mica ton in ulei
  • 1 praf de copt
  • marar uscat
  • sare
  • piper macinat
  • 12 buc varza de bruxelles

Mod de preparare

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles. Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.

Punem ouale intr-un vas, le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul. Adaugam pe rand laptele, cascavalul si uleiul. Amestecam. Adaugam si tonul (eu nu l-am scurs) apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Tapetam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate. Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton. Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min. 

Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ton si varza de bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Ciuperci cu cascaval la capac

Postat de RuxyRux

Ciuperci cu cascaval la capac

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :))))) Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2015, 11:24
o bunatate !
la 20.01.2015, 11:25
Super . Imi plac mult
la 20.01.2015, 11:27
da Lorra sunt tare bune!
la 20.01.2015, 11:27
ma bucur ca iti place Mihaela.
la 20.01.2015, 11:29
ce bune sunt

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking