BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

Postat de amalia01 in Paste
22 Noi 2015 | 3427 vizualizari
BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

- Mami, in seara asta vreau paste! - Ce fel de paste? - Paste...cu ce vrei tu... Cam asa a sunat raspunsul imperativ al micutei mele la intrebarea:"ce vrei la cina?". Voi stiti cum sunt "pastele cu ce vrei tu"? Ei bine, nici eu. Asa ca am trecut la improvizatie.Am facut inventarul prin camara si frigider si am descoperit urmatoarele

Ingrediente

  • smantana
  • piept de pui fiert si tocat
  • branza pufoasa cu verdeata Delaco
  • sare Kotany
  • piper mix Kotany
  • 200 g fidea
  • cascaval "De Familie" Delaco

Mai ai nevoie de:

  • 1 buc aparat de facut tarte
  • hartie pentru briose

Mod de preparare

Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol.

Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper.
Asezi hartiile pentru briose in aparat si le umpli cu amestecul de paste si branza. Pornesti si lasi 15 minute.

Servesti cu cascaval ras  si multa dragoste.

Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste quatro formaggi

Postat de simona72

Paste quatro formaggi

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc....

Citeste continuarea

Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Postat de medioto59

Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele. Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana aceasta isi schimba culoarea....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2015, 14:34
bune bune
la 22.11.2015, 14:40
foarte bune!
la 22.11.2015, 14:45
la 22.11.2015, 14:52
Tare bune!
la 22.11.2015, 16:09

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking